Megváltozom +36 20 481 9201 kis.simon.ildi@gmail.com

Változtatni szeretnél az életeden? Így találd meg magadban az erőt!

Változás. Ami hozzá kell: egy változás tréner

Változni akarás, erőforrások, hit, céltudatosság, megoldások, ezeket mind viszed magaddal.

A munkám a változás! A szakértője vagyok. Tudom, hogyan segítselek át egy új életszakaszba, mert én a változás „edzőjeként” lépek színre érted. Veled.

Ezért, ha szeretnél változtatni, ne habozz! Még akkor se, ha fogalmad sincs, hogyan fogj hozzá. Ha még nem érzed magadban az erőt. Kétségtelen, hogy kilépni a komfortzónából félelmetes dolog, hiszen ott biztonságban vagy. Azt a közeget már nagyon jól ismered.

A fejlődés, a változás, a boldogság viszont odakint van. Vegyél egy mély levegőt, és találd meg magadban az erőt!

Coaching gyakorlatokkal, beszélgetésekkel segítem a változásod.

A változáshoz segítséget nyújt a változástréner!

Könnyű azt mondani – vághatnál vissza jogosan. Viszont én meg azt felelném, hogy nem véletlenül kattintottál rá erre a bejegyzésre. A szíved mélyén te is vágyod a változást, kacsintgatsz egy jobb élet felé. Ám, amikor odaérsz a határhoz, amely elválasztja a régi életedet az újtól, általában meghátrálsz. A félelmek mogorva határőrként húznak vissza a grabancodnál fogva, te pedig engedsz az elnyomásnak. Mert ezt teszi a félelem: elnyom.

Az erő és a bátorság nem abban rejlik, hogy nem félünk; sokkal inkább abban, hogy a félelmek ellenére is cselekszünk. Páncélba bújunk, szembenézünk a rémmel, és megvívjuk a nagy változás csatáit. Hiszen a boldogságot és az elégedettséget nem adják ingyen.

Tűrnöd kell?

Gondolj bele: hányan dolgoznak egy olyan munkahelyen, amit utálnak? Hányan élnek olyan párkapcsolatban, amely már csak rombol, és nem épít? Hányan szeretnék azt mondani, hogy elég volt, mégis inkább összeszorítják a szájukat? Sokan. Túl sokan.

Te is közéjük szeretnél tartozni? Szerintem nem, különben nem olvasnád ezt a bejegyzést.

 

Változástrénerként jól tudom, milyen nehéz búcsút inteni a komfortzónánknak, viszont megéri. A saját szememmel látom nap mint nap, mi történik, ha az ember igent mond a változásra. Tudod mi a titok? A hit, a kitartás és az erő. És ez mind megvan benned!

 

Ha mégis tanácstalan vagy, fordulj hozzám! Én tudok Neked segíteni. Hisz a munkám a változás! Feladatokon és beszélgetéseken keresztül segítek megtalálni a megoldást. A végén pedig Te magad fogsz rájönni, hogyan változtasd meg a saját életed: mire figyelj, mit tegyél, illetve miként hagyd magad mögött a kifogásokat és a panaszkodást.

Változáshoz idő kell!

A változás egy folyamat, nem egy esemény!

Ne feledd, én sosem adok tanácsot, mert konzulens vagyok, nem tanácsadó! Én segítek meglelni a válaszokat, amik ott vannak benned.

 

Tehát, ha úgy érzed, az élet már semmi izgalmasat nem tartogat számodra, változtass! Ha sem a kapcsolatodban, sem a munkahelyeden nem fejlődsz, változtass! Ha az idő csak úgy elrepül feletted, miközben a taposómalom kerekeit hajtod, akkor mondd ki: itt a változás ideje!

 

Szeretnél kilépni végre a komfortzónádból?

 

Vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim valamelyikén, és változtassunk együtt!

Kezdhetjük? Foglalj időpontot a +36209905313-as telefonszámon vagy a valtozzpozitivan@gmail.com email címen.

Válassz egyet a szolgáltatásaim közül: https://megvaltozom.hu/szolgaltatasok/

Ha tetszett, kövess a Facebookon!
error

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük