Tréningek cégeknek

Katona Melinda vagyok, life coach, önismerti és kompetenciafejlesztő tréner.

Kiscsoportos (10-15 fős) stresszkezelési és kompetenciafejlesztő tréningeket tartok.

Stresszkezelési és kompetenciafejlesztő tréninggel állok rendelkezésre.
Érje el a céljaid a megfelelő munkaerővel! Tréning cégeknek

A kiváló munkaerő manapság már pont olyan fontos erőforrás, mint a termeléshez a nyersanyag. A munkaadók egyik kihívása ma a jó munkaerőt megtartsák.

Ma már nem elég csak a fizetés és a juttatások. Ennél több kell!

A megfelelő  munkakörülmények, körülmények, a megfelelő bánásmód is ugyanannyira számítanak. Ehhez az is kell a teljesítményorientált világban, hogy a feszítési fázis mellett a lazítási fázis is meglegyen.  A kiegyensúlyozott munkavállalókkal a cég is kiegyensúlyozottan működik!

Ha hatékony és elkötelezett munkatársakkal szeretne dolgozni, biztosítani kell nekik azt, hogy jól érezzék magukat a munkahelyen. Egy stresszes környezetben bekövetkezhet az enerváltság, depresszió, burnout szindróma(kiégés). A stressz okozta károk pénzben kimutathatóak.

Ennek elkerüléséhez ajánlom a stresszkezelési tréningemet.

Ahhoz, hogy egy cég jól működjön, szükséges bizonyos kompetenciák, képességek elsajátítása (mint a segítség kérése, az összedolgozás, a felmerülő problémára adott reakciók kezelése).

Ehhez ajánlom a kompetenciafejlesztő tréningjeimet.

A tréningjeimen olyan gyakorlatokat, játékokat adok át a résztvevőknek, amelyek tanulságát, mint kompetenciát, vagy módszert hazavihetik, zsebre tehetik és a megfelelő pillanatban előhúzhatják. Nem sémákat tanítok, hanem hozzáállást, gondolkodásmódot.

 

“Katona Melinda felkészülten, alapos előkészületekkel, a tananyag határidő előtti megírásával, megfelelő szakmai színvonalon, interaktív, gyakorlati feladatokkal színesítve, naprakészen látta el a feladatát.” (Nagy Magdolna, m.b. igazgató, Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ, Szabadtéri Néprajzi Múzeum)

Kérjen egyszerűen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével:

Röviden tájékoztasson mire van szüksége (időpont, helyszín, résztvevők létszáma)

 

Iratkozz fel a hírlevelemre és lásd másképp a világot!

Iratkozz fel és hasznos és motiváló tartalmakat olvashatsz.

A feliratkozásommal elfogadom, hogy kezeld az adataimat. Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.