Változástréning

Önismeret-problémafelismerés-célmeghatározás-önbizalom-tervek

life coach által vezetett változástréning

Az a célunk, hogy közelebb érj a változáshoz!

Az a terved, hogy 2019 más lesz, mint ez előző évek?

Kérlek lépj közelebb a változásodhoz és  jelentkezz a  MEGVÁLTOZOM változástréningre!

Minden egy felismeréssel kezdődik. Az, hogy felismered, hogy változtatni szeretnél az életeden. Az már fél siker.

Az, hogy tenni is szeretnél a változásért, az dicséretreméltó.

Az, hogy ez a vártnál nehezebb, ez természetes. Egy idő után elfogy a lendületed, alább hagy a motivációd és abbahagyod.

Ha mindent ugyanúgy csinálsz mint eddig, ugyanazt az eredményt is fogod kapni. Ha mindig ugyanúgy állsz hozzá a problémádhoz, mindig ugyanoda kerülsz, a probléma elejére.

Sokszor már a probléma és a cél konkretizálása is nehézkes. Márpedig ha nem tudod honnan indulsz, hová szeretnél eljutni, milyen akadályokat kell legyűrni, akkor maradsz egy helyben.

Aki mer, az elindul.

Leila elindult, 34 év házasság után hagyták el, újból fel kellett építenie önmagát.

A tréninggel szemben sok fenntartásom volt. Önismeret? Minek? Célkitűzés az igen! A tréningen Melinda segítségével újra felfedeztem magam és rájöttem, hogy szükség van önismeretre, mert “elfelejtettem” magam. A gyakorlatokat néha furcsának tartottam, de rájöttem, hogy mindegyik sokat segít magam “felfedezésében”.
Célkitűzés: A gyakorlatok teljesen kilöktek a problémáimmal foglalkozás mókuskerekéből. Ez egyedül nem megy! Ehhez segítség kell! Már másképp látom a világot! Felfedezek új dolgokat, amit eddig észre sem vettem. Az utamat egyedül kell végig járnom, de ehhez szükségem volt Melinda hozzáértő segítségére! 
Köszönöm a sok segítséget!

Ismerd meg ezt az egyedülálló módszert! 

Önismeret-problémafelismerés-célmeghatározás-önbizalom-tervek

Sokszor azért nem tudunk kilépni egy problémából, vagy egy elakadt helyzetből, mert mindig ugyanabból a szemszögből szemléljük.

A MEGVÁLTOZOM változástréning egy vezetett életvezetési program, így nagyrészt életvezetési gyakorlatokból áll. Egy olyan elgondolkodtató, kipróbált, a Te problémádhoz legjobban igazodó gyakorlatsoron megyünk végig,  amely lehet néha meghökkentő dolog, de szemléletváltásra késztet saját magadat illetően. Soha nem adok tanácsot, Te dolgozol saját magadon és bukkansz rá belül megoldásokra. Hihetetlen, de a gyakorlatok jó része írásban is működik! Nem kell személyesen találkoznunk és konzultálnunk. A saját tempódban haladsz, ott és akkor, amikor Te akarod! 

Kell hozzá egy adag nyitottság, játékosság, képzelőerő, de legfőképpen az elszántságod, hogy Te magad akarj  magadon dolgozni. 

Hogyan épül fel a program?

A MEGVÁLTOZOM változásorientált tréning kétszer egy hónapos tréningrészekből áll. Pont azért, hogy legyen időd mindent megfontolni, és akinek lassabban megy a felismerés, egy hónap után leállhat és később folytatja..

I. RÉSZ: problémadetektálás, önismeret

Az első egy hónapban elkezdjük a megoldáskeresést. Minden megoldáskeresés azzal kezdődik, hogy egyáltalán meghatározod mi a problémád, az elakadásod. Ez nem is olyan könnyű. Sokszor tapasztalom azt, hogy az ügyfelek csak azt érzik, hogy nem kerek az életük, de pontosan nem tudják meghatározni mi az ami a probléma gyökere. A probléma meghatározása nélkül pedig nem is tudjuk azt megoldani.

Megismerkedsz Önmagaddal. Lesz néhány önismereti teszt, megnézed miben vagy jó, min kell még fejlesztened. Mi az erős oldalad, hol vannak hiányosságok, milyen múltbeli élmények vezettek ide az életedbe.

Van aki itt megáll, mert még rágódnia kell rajta, erőt gyűjteni a konkrét lépésekhez. Ha már tudod mi az amit meg kell oldanod, és tudod milyen fegyvereid vannak ehhez, akkor vághatunk bele a konkrét tervezésbe.

Ennek a díja: 6990 Ft/fő. 

II. RÉSZ: célmeghatározás, önbizalomépítés, tervek és megoldásaik

A második hónapot folytatók meghatározzák a céljaikat, honnan hová szeretnéek eljutni, ehhez konkrétan milyen lépéseket  hajlandóak megtenni. El is kell hinned, hogy erre képes vagy. Lesz egy kis önbizalomerősítés.

Ennek a díja: 6990 Ft/fő. 

A II. részbe csak az kezdhet bele, aki az első rész után úgy érzi, hogy készen áll konkrét lépéseket tenni.

Ha úgy érzed, hogy Te pontosan tudod mi az elakadásod oka, és csak egy kis segítség kell, hogy a céljaidat megvalósítsd, Neked találtam ki a célorientációs tréninget:

Céltámogató tréning

Mit csinálunk konkrétan?

A MEGVÁLTOZOM vezetett változástréning egyéni foglakozást jelent az online térben, főleg írásban (e-mail, messenger), néha telefonon beszélünk. A saját tempódban haladunk, a saját szobád kényelmében gondolhatod át a gyakorlatokat, amelyet aztán megbeszélünk. Ma már nem kell a személyes konzultációkra várnod, tulajdonképpen akár kétszer egy hónapig, majdnem minden percben lesz egy saját életvezetési konzulensed, azaz én.

Mennyibe kerül?

Mindkét rész  6.990 Ft/fő, melyet a 11742197-21416857-00000000 bankszámlaszámra (OTP) előre utalással kell teljesíteni a jelentkezést követő 8 napon belül. 

Aki a I. és II. részre is jelentkezik, a két hónap ára 12.000 Ft.

Egy órás egyszemélyes coaching áráért most hónapokig lesz egy saját tanácsadód.

Valériával 2 hónap alatt csodálatos eredményeket értünk el. 

Most, hogy végeztünk, fájó szívvel búcsúzom, de tudom, hogy még találkozunk Melindával, és lesz még lehetőségem vele együtt dolgozni életem alakításán. Gratulálok Melindának is, de önmagamnak is, mert a program közepén még nem hittem, hogy végig is fogom tudni csinálni. De minden jó, ha a vége jó, és örülök, hogy belekezdtem ebbe a változás coachingba.
Mindenkinek bátran ajánlom ezt a kurzust, ezt a tanfolyamot, ezt a programot, mert felszabadítja az érzelmeinket, felszínre hozza azt, ami mélyen belül van bennünk. Változni tudunk ha akarunk, kell hozzá a szorgalom, amit nekem sikerült előtérbe hoznom, és legyőztem a lustaság rossz szokását.
Hajrá mindenkinek, aki bevállal két hónapot a változás érdekében! Mindenképpen megéri a befektetett energia.🌻

Mikor kezdődik a program?

A program díjának beérkezése után van egy rövid telefonos felmérő beszélgetés, aztán belevágunk a változásod gyakorlataiba!

JELENTKEZEM A VÁLTOZÁSTRÉNINGRE

* indicates required
Melyik részre jelentkezel? *


Hozzájárulás


Iratkozz fel a hírlevelemre és lásd másképp a világot!

Iratkozz fel és hasznos és motiváló tartalmakat olvashatsz.

A feliratkozásommal elfogadom, hogy kezeld az adataimat. Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.