Válás után

Válás után új élet

A válással még nincs vége a boldogságnak!

Válás után könnyen érezheted magad egyedül, elhagyottnak, céltalannak, befásultnak. Az összezavarodott vagy indulatokkal teli életedben újból meg kell találnod a helyed. Ebben segít ez esetben a coaching.

Ezer gondolat kavarog a fejedben, ezer feladat szakadt most a nyakadba a válást követően. De ki foglalkozik veled?

Erre való a személyes életvezetési coaching a válás utáni életedre fókuszálva. Csak Te vagy a foglalkozásokon a középpontban. Visszaépítjük az önbizalmad, új célokat határozhatsz meg, és újból teljesnek értékelheted az életed társsal, vagy anélkül.

Válást követően sokan első lépésként összejönnek az első útjukba kerülő férfival vagy nővel. Meg akarják mutatni az exüknek és önmaguknak, hogy még ők is érnek valamit a társkereső-piacon. A boldogság pedig nem ezen múlik. A boldogság Benned van.

Az ember hajlamos elkényelmesedni egy kapcsolatban. A válás egy kikényszerített változás. És az emberek nagy része nem szereti a változások. Főleg ha nem önként vállalt.

Megmutatom Neked, hogy a változás csupa jó dolgot hoz.

Hogyan?

Találkozóink során különleges gyakorlatokat csinálunk, olyanokat, amik során rájössz a válás utáni céljaidra, a pozitív tulajdonságaidra, a lehetséges megoldásokra. Olyan megoldások rejlenek Benned, amikre eddig nem is gondoltál. Ezeket hozzuk a felszínre.

Hol?

Személyesen Budapesten, Maglódon, vagy Szolnokon. 

Mennyiért?

A  váláscoaching foglalkozások díja 9000 Ft/óra.

Kérj időpontot az alábbi elérhetőségeken: https://megvaltozom.hu/kapcsolat/

Iratkozz fel a hírlevelemre és lásd másképp a világot!

Iratkozz fel és hasznos és motiváló tartalmakat olvashatsz.

A feliratkozásommal elfogadom, hogy kezeld az adataimat. Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.