Szingliknek

A szinglicoaching segít párt találni.
Még mindig várod az igazit?

Kedves szingli  embertársam! Mindig csak várod, hogy jöjjön az igazi? 

Az ember társas lény. A szingliség nem egy  választott életforma, hanem egy átmeneti állapot. Minden egyedülálló megtalálhatja a számára ideális partnert bármilyen életkorban. Persze, ha nincsenek irreálisan nagy elvárásai.

Pontosan tudom- mert én is voltam ebben a helyzetben- hogy a társkeresés egy idő után egy reményvesztett teher lesz a szingli ember vállán, végül feladja a próbálkozást.

A 21. században könnyű ismerkedni az online térben, de nehéz a tömegben észrevenni azt az egyet, aki nekünk kell és mi is neki. Ehhez pontosan kell ismerni önmagunkat, a hozott vagy időközben kapott elvárásainkat és azt hogy milyen társat akarunk. A másik megismerése az idő feladata lesz.

Édesanyánk, édesapánk viselkedése a gyerekkorunkban kihat arra milyen párra vágyunk és mi milyen szerepet veszünk fel egy kapcsolatban. Gyakran itt kell kezdeni a szingliség okának keresését.

Aztán ott vannak azok az ideálok, akik a saját elménkben élnek, mi alkottuk meg őket és a valóságban is ezt az ideált kergetjük. Rossz hírem van: nem létezik és ezért felesleges is keresni. Ennél sokkal realisztikusabban kell a párkereséshez állni.

A párkeresés is sajnos ez is egyfajta piac, vannak benne sztártermékek és olyan áruk, amik első pillantásra nem tetszenek. Gondolj a bioalmára! Nem túl szép, a formája sem túl ideális, de pontosan tudod milyen értékes belül és mennyit ad Neked!

Mire való a szinglicoaching?

A fentebb leírtak megválaszolására.

-Fel kell térképezni a családi kapcsolatokat, az elvárásokat.

-Meg kell ismerni saját magadat. 

-Növelni kell az önbizalmadat.

Hogyan zajlik?

A szinglicoaching nem terápia. Önfeltárás segítő szakember segítségével. Vezetett gyakorlatok, irányított beszélgetések és rengeteg kérdés. Általában 3-5 alkalom szükséges eredmények eléréséhez.

Tudj meg többet a coachingról itt: https://megvaltozom.hu/

Hol?

Találkozhatunk az online térben vagy személyesen Maglódon, vagy Budapesten több helyszín közül választhatsz.. De akár más külső helyszínen is, ahogy a megoldás kívánja.

Mennyiért?

Egy alkalom 9000 Ft/óra.

 

Ha Te magad vagy egy ismerősöd párkapcsolatot keres, kérj időpontot vagy írj nekem az alábbi elérhetőségek egyikén: 

https://megvaltozom.hu/kapcsolat/

Iratkozz fel a hírlevelemre és lásd másképp a világot!

Iratkozz fel és hasznos és motiváló tartalmakat olvashatsz.

A feliratkozásommal elfogadom, hogy kezeld az adataimat. Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.