Céltámogató tréning

CÉLRA TARTS!

Ha vannak céljaid az életedben , amit a közeli vagy távoli jövőben szeretnél elérni, de még mindig nem kezdtél bele, halogattad, mert nem hiszed el, hogy Neked is sikerülhet, akkor jelentkezz a CÉLTÁMOGATÓ TRÉNINGRE.

Mi a céltámogató tréning?

Ez egy egy hónapos életvezetési program, amely abban segít, hogy tudd pontosítani a céljaidat, azokat lebontani konkrét cselekvésekre. Közben felderítjük mik az erősségeid, mik a gyengeségeid, mi akadályoz meg abban, hogy megvalósítsd a terveid.

Miben különleges a céltámogató tréning?

Ez nem az a fajta trénig, amikor befizeted az árát és jönnek sorba a sablonlevelek. Én életvezetési tanácsadóként egyénileg foglalkozom mindenkivel. Olyan életvezetési gyakorlatokat adok, amelyek legjobban segítenek Téged a kitűzött célod elérésében.  Éppen ezért a helyek korlátozottan elérhetőek, mert mindenkivel egyénileg foglalkozom.

Nagyon méltányos ajánlat, tulajdonképpen 1 óra konzultáció áráért egy egész hónapig lesz egy saját life coachod.

Hogyan zajlik a céltámogató tréning?

A  tréning egyéni foglakozást jelent az online térben, főleg írásban (e-mail, messenger), néha telefonon beszélünk. A saját tempódban haladunk, a saját szobád kényelmében gondolhatod át a gyakorlatokat, amelyet aztán megbeszélünk. Általában 2-3 naponta küldök egy gyakorlatot. Ma már nem kell a személyes konzultációkra várnod, tulajdonképpen akár  egy hónapig, majdnem minden percben lesz egy saját életvezetési konzulensed, azaz én.

Milyen gyakorlatokra számíthatok?

Egy olyan elgondolkodtató, kipróbált gyakorlatsoron megyünk végig,  amely lehet néha meghökkentő dolog, de szemléletváltásra késztet saját magadat illetően.

Kell hozzá egy adag nyitottság, játékosság, képzelőerő, de legfőképpen az elszántságod, hogy Te magad akarj  magadon dolgozni.

Mennyibe kerül a céltámogató tréning?

6990 Ft/fő, melyet a 11742197-21416857-00000000 bankszámlaszámra (OTP) előre utalással kell teljesíteni a jelentkezést követő 8 napon belül. 

Mikor kezdődik a program?

A  céltámogató tréningre a jelentkezés folyamatos…Szakítsd át végre a célszalagot!

Célorientációs tréning
Szakítsd át végre a célszalagot!

Jelentkezés az alábbi űrlapon:

* indicates required
Hozzájárulás


Iratkozz fel a hírlevelemre és lásd másképp a világot!

Iratkozz fel és hasznos és motiváló tartalmakat olvashatsz.

A feliratkozásommal elfogadom, hogy kezeld az adataimat. Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.