Megváltozom +36 20 481 9201 kis.simon.ildi@gmail.com

Színek és formák az önbizalmadért

Tapasztalatom szerint, nekünk magyar nőknek nincs önbizalmunk. Ez pedig abból fakad, hogy nem rendelkezel olyan önismerettel, amely képes megmutatni és elhitetni veled mennyire csodálatos nő vagy kívül-belül.

Igen, akkor is, ha nagy a feneked és akkor is, ha a rossz párkapcsolatod következményeként elvették az önbecsülésed, ezzel együtt az önbizalmad.

Már többször esett szó a blogomban a női önismeretről és önbizalomról, melyeket elolvashatsz IDE és IDE kattintva.

KÜLSŐ-BELSŐ ÖNBIZALOM: a segítség

Coach-ként, tanácsadóként mindig arra figyelek, hogy belülről erősítselek, ehhez van meg az eszköztáram.

Viszont, ha kívülről megvan az önismereted, akkor az nagyon nagyot tud lendíteni az önbizalomépítésen!

Egy jól megválasztott ruha vagy kiegészítő hatására a viselkedésed is megváltozik, így a külső szemlélők számára is más leszel. Ha szeretnél bókokat bezsebelni, van néhány dolog, ami segíthet ebben.

Néhány éve egyre felkapottabb lett, hogy szín-és stílustanácsadó segíti a tökéletes, és önbizalmat jelentő megjelenésed.

Én Puhala Emesénél, a Styled by Meshy megálmodójánál voltam vendég egy szín-és testalkat workshopon és bizton állíthatom, hogy az ott kapott önismereti tudásom átformál engem és a ruhatáramat az elkövetkezendőkben!

Meshy abban is kitűnik a többi szín-és stílustanácsadótól, hogy Amerikában tanulta a szakma fortélyait, így a hozzáállása, szaktudása más, mint a többieké.

SZÍNEK ÉS A WOW HATÁS!A stílushoz a színeid ismerni kell!

Azt már régóta tudjuk, hogy a színeknek nagy hatása van ránk. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen színeket viselsz! Van, ami lesápaszt, van ami öregít és van, amitől ragyogsz! Na ezek a Te színeid!

És mint mindent az életben, a színek alapján is csoportosítják az embereket, ezek alapján vannak tél, nyár, tavasz, ősz típusok és ezek kombinációi.

Alapvetően a természetes haj, szem, és bőrszíned alapján Te magad is meghatározhatod, hogy melyik típusba tartozol, de amit egy csoportos színtanácsadás workshopon kaphatsz, az sokkal több ennél!

A színek számtalan árnyalatát tartalmazó színkendők segítenek ebben. A kendőket Meshy az arcod közelébe helyezi és a hatás döbbenetes! Tényleg van, amitől felragyog az ember lányának szeme, szája, arcbőre és van, ami évekkel öregít. Nagyon jó volt másoknál, a többi résztvevőnél, úgymond külső szemlélőként ezeket a hatásokat látni. Csak úgy jöttek a wow élmények mindenkinél!

Azt is megtudtuk milyen színű haj és smink az, amivel kiemelheted a szépséged.

(csak megjegyzem, mint kiderült én sötét ősz típus vagyok, hamarosan irány a fodrász egy hajfestésre, és irány egy olyan bolt is, ami döntően a nekem való színekkel dolgozik😊 Bizony, mert hogy erre is kaptam tippeket, ötleteket!

EZ A TE FORMÁD!

Stílusod a formádhoz igazítva!

A női formák típusai.

Ez volt a kedvenc részem a workshop alatt! Minden nő a tökéletes homokóra formára vágyik, ez az a bizonyos 90-60-90 (nem a számok a lényegesek, hanem az arányok!!)

A jó hír az, ha a természet nem ilyen arányokkal áldott meg, és az edzőteremben is képtelen vagy ehhez hasonlót kialakítani, akkor vannak trükkök, optikai tuningok, amelyek közelebb visznek a kívánt alak megmutatásához. Ehhez pedig ismernek kell milyen a testalkatod.

A workshopon Meshy rengeteg tippet, ötletet mutatott nekünk hogyan, tudunk a lehető legtöbbet kihozni az alkatunkból.

A DIVAT VÁLTOZIK, A STÍLUS ÖRÖK!

Coco Chanel mondata az, ami a workshop alatt beleégett az agyamba. A stílus örök, a saját stílusod pedig végképp. Jöhetnek-mehetnek divattrendek, ha nem a színeidnek és testalkatodnak megfelelőeket hordod belőle, akkor nem leszel stílusos.

Nem tömegével kell vásárolni a ruhákat, egy-két jól megválasztott darabbal úgy tudsz öltözködni, hogy vonzó és stílusos is legyél. Bármely korban.

A Neked megfelelő öltözékkel, színekkel, sminkkel nő az önbizalmad kívülről, ezáltal belülről is. És garantálom, hogy mások is észreveszik a változást!

Javaslom, hogy menj el Meshy-hez szín-és stílustanácsadásra. Egy életre tudsz meríteni belőle! Ehhez még párosul Meshy visszafogott eleganciája, és kedves személyisége, garantáltan egy élmény lesz.

És aki nem Budapesten, vagy Veszprémben lakik, annak ott a 21. század remek találmánya, az online tanácsadás.

Az egyéni tanácsadás mellett tudom ajánlani a workshopokat, amin én jártam, az szín-és testalkat foglalkozás volt, de többféle kombináció közül is választhatsz, nézz szét Meshy honlapján.

AJÁNDÉKOZZ STÍLUST!

Aki pedig igazán különleges ajándékot szeretne adni barátnőinek, édesanyjának vagy akár leánybúcsús eseménynek, lehetősége van zártkörű, privát workshopra egy igazi csajos délelőttön! Meshy egyedi ajánlatokkal vár Titeket. És megsúgom, ez olyan igazi Carrie Bradshow-s, Sex és New Yorkos feeling pezsgővel és színes macaronokkal😊

Szóval, hölgyeim! Tudom, hogy önbizalmat visszaépíteni nehéz, vedd igénybe a lehetőségeket! Ismerd meg önmagad kívül-belül, hogy stílusos nőként ragyoghass!

Napi stílustippekért  pedig kövesd a Styled by Meshy Facebook oldalát ITT.

 

Ha tetszett, kövess a Facebookon!
error

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük