Ki vagyok én?

Katona Melinda vagyok,

-közgazdász,

-life coach (életvezetési és párkapcsolati tanácsadó)

-mediátor

– önismereti és kompetenciafejlesztő tréner.

Nagyon sokat vártam arra, hogy végre úgy érezzem, hogy a helyemen vagyok minden téren: szakmailag is, családilag is.

Közgazdászként több mint 10 évet dolgoztam szürke alkalmazottként, mindig az aktuális szélfújásnak megfelelően kiadott parancsot teljesítve. Pedig akkor már dédelgettem azt az álmot, hogy egyszer coach leszek és embereknek fogok segíteni. De-ahogy lenni szokott- mindig találtam arra okot, hogy miért nem teljesítem be az álmom. Egy nap felálltam és felmondtam és állítom életem legjobb döntése volt! Mert most azt az életet élem, amit szerettem volna!

Pontosan tudom, hogy milyen nehéz elindulni a változás útján, éppen ezért lett a VÁLTOZÁS a kulcsszavam! Arra törekszem, hogy megértessem a hozzám fordulókkal, hogy megérdemlik a lehető legjobbat az életben és ehhez bizony változni vagy változtatni kell!  Ha belül dolgozol azon, hogy változz, akkor az előbb-utóbb kívül is meghozza a változásokat. Legyen az fizikai, emberi kapcsolati, párkapcsolati, munkahelyi változás. Gyakran a saját gondolataink és az önbizalomhiány kötnek gúzsba minket. Gondolatszabászatomon átszabjuk a gondolkodásmódodat. Tréningjeimen megismered és megalkotod önmagad!

Oldalammal inspirációt, motivációt, elgondolkodtató témákat kívánok Nektek adni.

 

Egy  Benned megfogalmazódó kérdésnek- legyen az munkahelyi, párkapcsolati, egészségügyi- sokféle megoldása lehetséges. A life coach segít ezeket a szerteágazó ösvényeket feltérképezni, hogy kiválaszthasd a kérdésére legjobban megfelelő választ. Néha le kell térni a megszokott ösvényről, hogy tisztán lássunk. A megoldás mindig bennünk van, én segítek megtalálni a hazavezető utat! Társ leszek, segítő, aki elkísér egy darabon.

Mediátori közvetítői névjegyzék számom: T/002668.

 

Iratkozz fel a hírlevelemre és lásd másképp a világot!

Iratkozz fel és hasznos és motiváló tartalmakat olvashatsz.

A feliratkozásommal elfogadom, hogy kezeld az adataimat. Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.