Néha hinni kell az alternatív lehetőségekben is

Alapvetően nem vagyok spirituális beállítottságú ember, az alapdiplomám közgazdász, szeretem a mérhető, racionális dolgokat. Coach-ként viszont megtanultam, hogy nyitottan kell gondolkozni és amikor a józan ész nem tud mit mondani, akkor jól jöhetnek az alternatív lehetőségek.

Így történt az, hogy Kovácsné Domine Betti jóvoltából többféle olyan dolgot kipróbálhattam, amit régebben kapásból elutasítottam volna. Viszont Betti kedves személyisége és diszkrét hozzáállása azt mondatta velem: hát miért is ne, legfeljebb találok új nézőpontokat! Hihetetlen, de minden módszer, amit Bettinél kipróbáltam működött! A titok az, hogy hinni kell a másfajta lehetőségekben és a belénk rögzült szkepticizmust el kell hagyni.

Végül sok olyan dolgot tapasztaltam és tanultam meg ezeken az alternatív lehetőségeken, amik egyrészt kiváló önismereti utazások voltak, másrészt a coach munkám során, mint kiegészítő lehetőségek szóba jöhettek az én ügyfeleimnél is. (csak olyan dolgot ajánlok bárkinek is, aminek a működéséről én magam is meggyőződtem)

Az egyik ilyen például a családállítás. Szinte minden elakadás mögött feldolgozatlan gyerekkori történések, szülői magatartásformák állnak. És ezek feloldására tökéletes a családállítás. Így lett ez az én hozott problémámmal is. Olyan felszabadító és megkönnyebbülő érzésem volt a foglalkozás végén, hogy nem is értem miért nem próbáltam ki ezt korábban!

Meséljen Betti arról mi is ez a módszer:

HELLINGER -FÉLE EGYÉNI CSALÁDÁLLÍTÁS

 Bert Hellinger pszichoterapeuta módszereit alapul véve, ez egy családterápiás módszer.

A családállítás segítség lehet abban, hogy az életünk bármely területén fennálló problémák eredetére, gyökerére képesek legyünk rátekinteni.

Ha rálátunk a tudattalanban rejlő valódi okra, akkor képessé válunk arra, hogy megértsük a helyzetet és önmagunkat. Ez a rálátás, a megértés és a felismerés hozhatja meg azt a változást, amely a megoldás irányába viszi a folyamatot, a problémát, az életünket.

A lelkünk mélyén megélt és elraktározott érzelmek, emlékek tudattalanul irányíthatják életünket, ami, ha hosszú távon fennáll, akkor testi tüneteket, betegségeket okozhatnak.

A családállítás során a családtagok megfelelő helyre és szintre kerülnek, az elődöktől örökölt lelki sorsok, traumák feloldódnak, visszaadásra kerülnek, vagyis „rend” lesz mindenhol, ami így kihat a tudatos, mostani életre, beépül a mindennapokba, ezáltal jobbá, boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá téve annak megélését.

Ez két szereplős terápia.

LAZÍTS REZGÉSSEL!

Stresszkezelési tréningeken gyakran beszélek arról, hogy a testi lazítás mennyire fontos eleme a kiegyensúlyozott életnek. Legyen szó jógáról, masszázsról, meditációról vagy éppen hangtálas kezelésről. Azt, hogy a rezgések hatnak a vízre, azt korábban már tudtam, mivel hallottam Dr. Masaru Emoto vízkristályokkal végzett kísérletiről.

Mivel az emberi szervezet nagy része víz, biztos voltam benne, hogy a hangtálakkal végzett kezelés jó hatással lesz rám. Így is lett!

TIBETI HANGTÁLAK HATÁSAI

Nyugodt és csendes környezet szükséges, hogy be tudjuk fogadni a tibeti hangtálak keltette finom rezgéseket, hangokat.

A hang hatására létrejön egy sajátos energiával rendelkező hanghullám, ami az egész lényünkre hat.

Szervezetünk ¾-e vízből áll, így kiválóan továbbítja ezeket a hanghullámokat, a hangtálak finom rezgései pedig fizikai hatást gyakorolnak szervezetünkre.

A tálak jótékony, gyógyító rezgései egészen mélyen, sejtszintig hatnak ránk, és végigáramlanak az egész testünkben.

A fáradt és a megfeszült izmaink teljesen ellazulnak, megpihennek.

Pozitívan hat az agyműködésünkre, az ideg- és hormonrendszerünkre, és ennek hatására immunrendszerünk aktivizálódik, ezzel stimulálva a szervezet öngyógyító folyamatát.

Így a test egészségesebb lesz, jobb hangulatba kerülünk, kiegyensúlyozottabbá, stresszmentesebbé válunk, és ahogy oldódnak a félelmeink, a testet és a lelket egyaránt egészségesebb működésre serkenti.

Mivel ez egy TERÁPIÁS GYÓGYÍTÓ módszer, ezért a rendszeres kezelés nagyon fontos.

Az első hónapban 2-3-szor ajánlott, utána havonta kb. 1-szer javasolt.

ÖNISMERET A CSILLAGOKON ÁT

Önismereti trénerként nagyon fontosnak tartom azt, hogy többféle lehetőséget megragadj önmagad megismerésére, ugyanis minél több ismeretlen szituációba helyezed bele magad, annál többet tudsz meg magadról. A jól megszokott ösvényeken már semmi újdonság nincs. Éppen ezért volt érdekes számomra az asztrológiai elemzés Bettinél. Az asztrológia nem egyenlő azzal a napi, heti horoszkóppal, amit médiafelületeken el tudsz olvasni, az asztrológiai elemzés személyre szabott, csak a Tiéd, a Te utad és lehetőségeid látszanak a csillagok képeiben.

Olvasd el, Betti szerint mire is jó az asztrológia:

ASZTROLÓGIA

 Az asztrológiával csak felnőtt koromban kerültem kapcsolatba. 2010-ben jelentkeztem a HUMANISZTIKUS ASZTROLÓGIA iskolába. Mint általában sokakat, engem is először az motivált, hogy megismerjem önmagamat, és végre válaszokat kapjak az olyan kérdéseimre, amik már évek óta foglalkoztatnak, és megtudjam, hogy mi miért történik velem. Hát belevágtam, és elvégeztem a 4 évet. Egy emberközpontúbb, problémafókuszú asztrológiát tanultam itt, ahol az utolsó évben gyakorlati órák keretében saját eseteket elemeztünk. Akkor tudatosodott bennem, hogy igen ez az én utam, ezzel szeretnék foglalkozni. Pozitív visszajelzéseket és megerősítéseket kaptam barátaimtól, ismerőseimtől, és végül belevágtam. 2014 novemberében megnyitottam Maglódon a Sószobámat, egyéni vállalkozó lettem, és a kellemes és tiszta levegőjű környezetben tartom az asztrológiai konzultációimat.

2015-ben a KARMA ASZTROLÓGIÁBA kezdtem belemélyedni. Foglalkoztatni kezdett a téma, hogy mi az én életfeladatom, tényleg az asztrológiában találom meg a boldogságomat és a sikereimet? Hiszen a horoszkópunkban benne van az is, hogy ebben az életünkben mit vállaltunk, miért és mire születtünk. Ha rátalálunk erre az útra boldognak és teljesnek érezhetjük magunkat, ami sikereket és eredményeket hozhat.

Sokat, sok helyen lehet olvasni, hogy mi az asztrológia, én úgy gondoltam, hogy nem erről írok most, hanem arról, hogy nekem mit jelent az asztrológia, hogy milyen változásokat tud hozni az életünkbe.

Az asztrológia válaszokat adott a kérdéseimre, megértését és könnyebb elfogadását a nehézségeknek.  Általa jobban megismertem önmagamat, ami az első lépés ahhoz, hogy elfogadja az ember a saját erősségeit, de főleg a hiányosságait és a hibáit. Hiszen a pozitív dolgok olyan természetesek, hogy vannak, de mit kezdjünk a negatívokkal, a hibáinkkal és hiányosságainkkal? Ezek felismeréséhez és elfogadásához, vagy akár megváltoztatásához ad egy mankót az asztrológia.

Elindulunk egy általunk kiválasztott úton, kinek könnyebb, kinek nehezebb az elindulás. De néha az életünk során elakadunk, de nem mindig tudunk egyedül kikerülni a helyzetből, ilyenkor könnyebb, ha valaki fogja a kezünket, és megmutatja a lehetőségeinket, hogy merre menjünk, hol várnak ránk jó dolgok, sikerek, eredmények. Mi az, ami számunkra elérhető, megvalósítható. Az ábra megmutatja a főbb helyszíneket, eseményeket, de hogy mi élünk-e a lehetőségekkel, az rajtunk áll, a döntés a mi kezünkben van.

A KARMA ASZTROLÓGIA szerint mindenki egy általa választott feladattal és céllal érkezik a földre, az sem véletlen hogy mikor, hova és kikhez születünk, de ezt is mi választjuk, nem véletlenül, hiszen ez a választás segítheti a feladatunk megoldását. De sokszor az életfeladatunk nem mutatkozik meg előttünk, rejtve marad számunkra, de ha érezzük, hogy valami másra vagyunk hivatottak, akkor már jelez a karmánk, hogy itt az idő. Ha mégsem találunk rá az útra, akkor kapjuk a jeleket, csalódások érnek, vagy betegségek, balesetek, ezek üzenetek, hogy változtatni kell, de az ismeretlenbe sokszor nehéz elindulni.

De a változásnak mindig bennünk kell elkezdődnie!

Miben tudok segíteni neked?

Ha szeretnéd tudni, mi a karmád, az életfeladatod,

-Keresed önmagadat,

-Problémád van a pároddal, a gyermekeddel, a munkahelyeden,

-Keresed a megfelelő hivatást, hobbit,

-Vagy kíváncsi vagy, mit hoz a Solár (születésnapodtól születésnapodig tartó) éved, hogy megvalósulhatnak-e az adott évben a terveid, vágyaid,

-Vagy szeretnéd megtudni, hogy összeilletek-e pároddal, barátoddal?

Akkor gyere el hozzám egy személyes konzultációra. Nincs más dolgod, csak pontosan tudni a születési időpontodat. ( Hely, Év, Hónap, Nap, ÓRA, PERC)

Szívből ajánlom Betti bármelyik szolgáltatását. A szolgáltatásokról és lehetőségekről IDE KATTINTVA olvashatsz többet.

Kövesd a Facebook oldalt is:

Iratkozz fel a hírlevelemre és lásd másképp a világot!

Iratkozz fel és hasznos és motiváló tartalmakat olvashatsz.

A feliratkozásommal elfogadom, hogy kezeld az adataimat. Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Ha tetszett, kövess a Facebookon!
error

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük