Megváltozom +36 20 481 9201 kis.simon.ildi@gmail.com

8 férjűző tipp

8 tuti tipp, ami segít elűzni a férjed

Párkapcsolati konzulensként elsősorban arra fókuszálok, hogy segítsek párt találni, segítsek megtartani a párkapcsolatot. Most mégis olyan férjűző tippek következnek, amivel hosszabb-rövidebb idő alatt (a pasi tűrőképességétől függően) tönkreteheted a kapcsolatodat. Ha viszont meg szeretnéd menteni a házasságod, ezek ellenkezője javasolt!

8 tuti tipp, ami segít elűzni a férjed

Férjűző tippek

Nézzük a 8 tippet, amivel elűzheted a férfi partneredet:

1.) Hanyagold el magad kívül-belül!

Minek is hajat mosni, vagy szőrteleníteni, úgyis látott már mindenhogy. A sportcipő, meg a hátizsák meg egész kényelmesen praktikus dolgok. Arra különösen ügyelj, hogy a körmeid, a frizurád sose legyenek ápoltak. Belül pedig légy életunt, ne legyen hobbid, ne legyenek barátaid.

a legjobb férjűző tipp

Legyél házisárkány

2. ) Legyél házisárkány!

Mutatom hogyan lehetsz ebben jó: nyomozz, hisztizz, fenyegesd és lehetőleg okold őt mindenért. Gyárts rémképeket és ezekkel üldözd is őt nap, mint nap.

3.) Folyamatosan beszélj hozzá!

Oszd meg vele az érzéseidet, a véleményedet mindig és mindenről, akár tévézik, akár olvas, akár dolgozik, akár a fürdőszobában van. Minden egyes apró történésről számolj be, mint például mit csinált a szomszéd macskája.

4.) Vegyél fel férfias szokásokat!

Véletlenül se legyél odaadó, törékeny, nőies nő. Csak semmi báj, kedvesség, vagy gyengédség! Legyél mindenen átgázoló tank, legyél erőszakos, káromkodj.

5.)Költs felesleges dolgokra jó sokat!

Bizonyára szükség van még 3 piros kaspóra, vagy a 10. barna pulóverre. Vagy egy nagyobb értékű fitnessgépre. Lehetőleg a közös pénzből finanszírozd.

6.) Hasonlítgasd össze az exeddel!

Vedd elő a régi emléktárgyakat, fényképeket és idézd fel milyen szép is volt régen az élet egy másik pasi oldalán. Beszélj közös nyaralásokról az exeddel. Az is jó, ha megemlíted, hogy a korábbi férfinak milyen jó teste volt, mert sokat sportolt. 

Férjűző tipp: vágjunk egymás szavába

Beszéljünk, de ne figyeljünk a másikra!

7.) Véletlenül se tedd azt, amit szeret!

Remélem tudod mi a párod szeretetnyelve. Mit szeret? A dicséretet? A simogatást? Az együtt töltött minőségi időt? Nos, akkor ezeket véletlenül se használd. Ha pedig enni szeret, tálalj neki salátát és zöld teát.

8.) Használd a szexmegvonást büntetésként!

Ha még ezek után hajlandó ágyba bújni veled, szigorúan büntesd az elutasító magatartásoddal. Még jobb, ha megmondod meddig nincs hancúr.

Megcsináltad? Sikerült elűzni? Jobb egyedül?

Ennél jobb tanácsokat tudok adni konzultáció keretében! Ha párt keresel, vagy rossz a párkapcsolatod, esetleg most váltál el, gyere el hozzám konzultációra! 06209905313

Ha tetszett, kövess a Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük