Megváltozom +36 20 481 9201 kis.simon.ildi@gmail.com

3 önbizalomnövelő tipp

Bárki bármit is mond, a lányok legjobb barátja bizony nem a gyémánt, hanem önmaga. Az önbizalom pedig belülről fakad…

Íme három önbizalomnövelő tipp a mindennapokra:

1.) Parfüm

Rachel Herz, az illatok és a szaglás pszichológiájának szakértője,kutatása során arra jutott, hogy  „az illatok közvetlen összeköttetésben állnak az érzelmeinkkel, így hatással vannak a kedélyállapotunkra is.”  Vagyis, ha jó illat vesz körül, a kedélyállapotod javul, megnő az önbizalmad és nyitottabbá válsz.

Nem kell itt luxusdolgokra gondolni, megteszi a katalógusból rendelhető, vagy bármely drogériában, elérhető áron beszerezhető termék. Ha fontos találkozóra igyekszel, előtte parfümözz!

2.) Fehérnemű

Mit gondolsz, sikerül elcsábítani egy férfit fehér pamutbugyogóban? Szerintem sem. És nemcsak a pasi miatt! Szép, ízléses fehérneműben csábítónak érzed magad, a viselkedésed is kacérrá válik.

Ezen szituációtól eltekintve, a szép fehérnemű egy olyan titok, amiről csak Te tudsz, hogy a még a legalsó réteg is tökéletes!

Azért arra figyeljünk, hogy szép is legyen és kényelmes is!

Akár ki is terjeszthetnénk ezt az elgondolást a teljes ruházatunkra (most főleg a gyesen lévő anyukákhoz szólok): más a viselkedésünk topisan vagy csinosan, és más a többi ember hozzánk való viszonyulása is.

3.) Szerepjáték

Tudom, hogy Te már most is csodálatos nő vagy, de képzeld magad valamelyik ünnepelt celeb helyébe! Amit gondolsz magadról, az kívülre is megjelenik. Tudom-tudom, légy önmagad, nem kell megjátszanod magad, csak gondolj arra, akivé szívesen válnál, és ez egyből megjelenik a viselkedéseden, ha akarod, ha nem…

Ha tetszett, kövess a Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük