MEGVÁLTOZOM- vezetett változástréning

VÁLTOZÁSTRÉNING JANUÁRTÓL! ÚJBÓL INDUL A MEGVÁLTOZOM 2X1 HÓNAPOS VEZETETT VÁLTOZÁSORIENTÁLT TRÉNING!

Az volt az újévi fogadalmad, hogy ez az év végre más lesz, mint az eddigiek? Megváltoznál?

life coach által vezetett változástréning

Az a célunk, hogy közelebb érj a változáshoz!

Az a terved, hogy 2018 más lesz, mint ez előző évek?

Kérlek lépj közelebb a változásodhoz és  jelentkezz a  MEGVÁLTOZOM változástréningre!

Minden egy felismeréssel kezdődik. Az, hogy felismered, hogy változtatni szeretnél az életeden. az már fél siker.

Az, hogy tenni is szeretnél a változásért, az dicséretreméltó.

Az, hogy ez a vártnál nehezebb, ez természetes. Egy idő után elfogy a lendületed, alább hagy a motivációd és abbahagyod.

Ha mindent ugyanúgy csinálsz mint eddig, ugyanazt az eredményt is fogod kapni. Ha mindig ugyanúgy állsz hozzá a problémádhoz, mindig ugyanoda kerülsz, a probléma elejére.

Sokszor már a probléma és a cél konkretizálása is nehézkes. Márpedig ha nem tudod honnan indulsz, hová szeretnél eljutni, milyen akadályokat kell legyűrni, akkor maradsz egy helyben.

Aki mer, az elindul.

Miről szól a MEGVÁLTOZOM vezetett változástréning program?

Önismeret-problémafelismerés-célmeghatározás-önbizalom-tervek

Sokszor azért nem tudunk kilépni egy problémából, vagy egy elakadt helyzetből, mert mindig ugyanabból a szemszögből szemléljük.

A MEGVÁLTOZOM változástréning egy vezetett coaching program, így nagyrészt life coaching feladatokból áll. Mi is az a life coaching? Egy olyan elgondolkodtató feladatsor, néha meghökkentő dolog, ami szemléletváltásra késztet saját magadat illetően. Soha nem adok tanácsot, Te dolgozol saját magadon és bukkansz rá belül megoldásokra.

Kell hozzá egy adag nyitottság, játékosság, képzelőerő, de legfőképpen az elszántságod, hogy Te magad akarj  magadon dolgozni. 

Hogyan épül fel a program?

A MEGVÁLTOZOM változásorientált tréning kétszer egy hónapos tréningrészekből áll. Pont azért, hogy legyen időd mindent megfontolni, és akinek lassabban megy a felismerés, egy hónap után leállhat és később folytatja..

I. RÉSZ: problémadetektálás, önismeret

Az első egy hónapban elkezdjük a megoldáskeresést. Minden megoldáskeresés azzal kezdődik, hogy egyáltalán meghatározod mi a problémád, az elakadásod. Ez nem is olyan könnyű. Sokszor tapasztalom azt, hogy az ügyfelek csak azt érzik, hogy nem kerek az életük, de pontosan nem tudják meghatározni mi az ami a probléma gyökere. A probléma meghatározása nélkül pedig nem is tudjuk azt megoldani.

Megismerkedsz Önmagaddal. Lesz néhány önismereti teszt, megnézed miben vagy jó, min kell még fejlesztened. Mi az erős oldalad, hol vannak hiányosságok, milyen múltbeli élmények vezettek ide az életedbe.

Van aki itt megáll, mert még rágódnia kell rajta, erőt gyűjteni a konkrét lépésekhez. Ha már tudod mi az amit meg kell oldanod, és tudod milyen fegyvereid vannak ehhez, akkor vághatunk bele a konkrét tervezésbe.

Ennek a díja: 5990 Ft/fő.

II. RÉSZ: célmeghatározás, önbizalomépítés, tervek és megoldásaik

A második hónapot folytatók meghatározzák a céljaikat, honnan hová szeretnéek eljutni, ehhez konkrétan milyen lépéseket  hajlandóak megtenni. El is kell hinned, hogy erre képes vagy. Lesz egy kis önbizalomerősítés.

Ennek a díja: 5990 Ft/fő.

A II. részbe csak az kezdhet bele, aki az első rész után úgy érzi, hogy készen áll konkrét lépéseket tenni.

Mit csinálunk konkrétan?

A MEGVÁLTOZOM vezetett változástréning kiscsoportos (3-5 fős) foglakozást jelent az online térben. A csoportokat úgy állítom össze, hogy vagy hasonló kaliberű, vagy hasonló elakadással rendelkező kliensekből állnak.

Zárt Facebook csoportban fogunk értekezni, oda érkeznek a „feladatok”, amelyek gondolkozni, dolgozni kell, és egymást támogatva, ott kiírhatod magadból, ami eszedbe jutott. Természetesen skype-on, telefonon is rendelkezésre állok. Tulajdonképpen kétszer egy hónapig, majdnem minden percben lesz egy saját life coach-od, azaz én.

Mikor kezdődik a program?

Az I. rész 2018. január 12-én kezdődik és február 11-ig tart. 

A II. rész 2018. február 12-én kezdődik és március 12-ig tart.

Mennyibe kerül?

Mindkét rész  külön-külön 5990 Ft/fő, melyet a 11742197-21416857-0000000000 bankszámlaszámra (OTP) előre utalással kell teljesíteni a jelentkezést követő 8 napon belül, legkésőbb a program megkezdéséig.

Aki a I. és II. részre is jelentkezik, a két hónap ára 9990 Ft.

Egy órás egyszemélyes coaching áráért most hónapokig lesz egy saját tanácsadód.

Jelentkezés az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges:

Jelentkezem a MEGVÁLTOZOM vezetett változástréning programba!

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Melyik részre jelentkezel? *Iratkozz fel a hírlevelemre és lásd másképp a világot!

Iratkozz fel és hetente hasznos és motiváló tartalmakat olvashatsz.

Nem adom ki az adataid harmadik félnek. Bármikor leiratkozhatsz.