KISMAMA PROGRAM

KISMAMA COACHING

 
A kismamacoaching segít a kisgyermekes időszak nehézségeire felkészülni.
Boldog gyermekvárás után boldog kisbabás időszak a családnak a kismamacoaching segítségével.

Lássuk be, anyának lenni sokszor nehéz, sőt megerőltető. Mindannyian szeretnénk kiválóan teljesíteni anyaként, nőként, a munkahelyünkön, miközben gyermekünk boldogságát tartjuk szem előtt.

A várandósság és az azt követő kisgyermekes időszak a legnagyobb változás, ami egy nő életében bekövetkezhet. Hormonális változások hatására átalakul a szervezet, a gondolkodásmód, megerősödik a fészekrakó ösztön. Ezek mind visszaalakulnak a hormonháztartás visszaalakulásával. De vannak dolgok, amelyek örökre megváltoznak.

Megváltozik az életedben a fontossági sorrend. A stabilnak látszó duótok trióban már lehet nem olyan stabil. Tudom, hogy a kisbabád gondozása mellett sem időd, sem energiád nem marad arra, hogy a párkapcsolatod gondozd, úgy mint eddig. A kismama coaching pont abban segít, hogy előre tisztában legyetek a nehézségeitekkel és felkészülten együtt átlendüljetek rajta.

A kismama coaching 2 órás foglalkozása során átbeszéljük, hogy az újszülötted mellett mire figyelj oda, hogy a CSALÁD létrejöjjön és megszilárduljon. Ebben pont olyan fontos szerepe van az anyának, mint az apának. Ezért jó, ha a foglalkozáson mindketten részt vesznek.

Miért fontos erről már a várandósság alatt beszélni?

Jársz terhesgondozásra, szülésfelkészítő tanfolyamra, a nőgyógyásszal és a védőnővel megbeszéled a testi változásaidat. Ugyanolyan fontos a párkapcsolatotokkal, házasságotokkal, az anyaság, az apaság lelki oldalával foglalkozni.

A kismama coaching foglakozások személyesen történnek. Maglódon,vagy Budapesten van erre lehetőség. A két órás foglalkozás ára 9000 Ft (kismama+egy kísérő).

Bejelentkezés és időpontegyeztetés a 06209905313-as számon vagy a valtozzpozitivan@gmail.com email címen lehetséges.

Annak, aki nem tud személyesen részt venni a kismama coachingon, ajánlom szíves figyelmébe a Segííítség! Anya lettem című letölthető kiskönyvemet, amely az alábbi űrlapon megrendelhető.

A jegyzet ára 990 Ft.

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni. E-mailben küldöm az utaláshoz szükséges adatokat.

* indicates required 

Iratkozz fel a hírlevelemre és lásd másképp a világot!

Iratkozz fel és hetente hasznos és motiváló tartalmakat olvashatsz.

Nem adom ki az adataid harmadik félnek. Bármikor leiratkozhatsz.

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram