COACHING 40+

Kifejezetten 40 feletti nőknek szóló életvezetési konzultáció.

40 felett is van élet
40 feletti nőknek szóló coaching

Minden olyan tevékenység, ami az emberi léttel, annak segítésével foglalkozik, mint a coaching is, azzal kezdődik, hogy a résztvevő megismeri önmagát. Egy érett nő már ismeri önmagát. Túl van néhány útkeresésen, női szerepen, kapcsolaton.

40 feletti nők esetében a gyerekek már nagyok, esetleg ki is repültek a családi fészekből, nincs akinek az állandó gondoskodást nyújtanál. Az elmúlt éveket, évtizedeket mások szolgálatába állva töltötted, mert ilyen az anyaság, a feleség élete. Önfeláldoztál.

Talán egyedül is élsz. A válások legnagyobb hányada ebben az életkorban, hosszú házasságban töltött idő után történik.

A nő pedig ráébred, hogy eddig önmagával foglalkozott a legkevesebbet. Emlékszel még, hogy fiatalon mennyi terved volt? Mi szerettél volna lenni?

Nos, itt az ideje, hogy újból teljes életet élj! Tele ötletekkel, boldogsággal! A Maslow-féle szükségletpiramis csúcsán lévő önmegvalósítás fázisába lépj! ( a szükségletpiramisban először az alul lévő, egyszerűbb szükségleteket kell kielégíteni, majd egyre magasabb szintű, belső szükségleteket, a csúcsán pedig az önmegvalósítás áll).

Azt tudod nagyjából, hogy milyen vagy, mit szeretsz, mit nem szeretsz, de azt is tudod, hogy mit szeretnél csinálni életed hátra lévő részében?

Az elmúlt évtizedekben olyan sokszor a háttérbe húzódtál, hogy nem is veszed észre mennyi pozitív tapasztalattal, erőforrással gazdagodtál. Ezen erőforrások feltérképezésével elérjük, hogy MERJ VÁLTOZTATNI és hidd el, hogy képes vagy rá. Mindenre képes vagy. Már nem vagy bizonytalan fruska, de még nem vagy megfáradt idős hölgy.

Pont jókor vagy jó időben, hogy életed színpadán újból Tiéd legyen a főszerep!

40 felett is irányuljon Rád a reflektor!
40 felett itt az idő, hogy Tiéd legyen a főszerep!

Én is 40 feletti nő vagyok. Azt csinálom, amit szeretek. Változástrénerként másokat ösztönzök arra, hogy merjenek változtatni, merjenek kilépni beragadt helyzetekből.

Mit csinálunk a 40+ coaching során?

Egy ingyenes, kb fél órás telefonbeszélgetés során felmérjük, hogy milyen most az életed, hogy érzed mit kellene megváltoztatni benne. 

Személyes vagy skype-on történő konzultációink során érdekes gyakorlatokon keresztül Te magad döbbensz rá, hogy milyen anyagi, lelki, kapcsolati, belső tőkéd van, amelyet használva elérheted azt, amilyen változást szeretnél eszközölni az életedben.

Egy-egy konzultáció kb 1 órát vesz igénybe. Ára: 7000 Ft/alkalom. Általában 3-5 alkalom javasolt ahhoz, hogy változás induljon meg belül.

Hol? Budapest területén szinte bárhol, nincs kötött helyszín.

Ez nem amolyan barátnős női csevegés, ez szárnyalás, szerepjáték, fantázia, útkeresés.

Ha szeretnél részt venni egy ilyen izgalmas úton, kérj időpontot az alábbi elérhetőségek egyikén:

http://megvaltozom.hu/kapcsolat/

 

Iratkozz fel a hírlevelemre és lásd másképp a világot!

Iratkozz fel és hasznos és motiváló tartalmakat olvashatsz.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

A feliratkozásommal elfogadom, hogy kezeld az adataimat. Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.