CÉLORIENTÁCIÓS TRÉNING

Szakítsd át végre a célszalagot!

Célorientációs tréningemmel
Érd el a céljaid!

Ha vannak céljaid az életedben , amit a közeli vagy távoli jövőben szeretnél elérni, de még mindig nem kezdtél bele, halogattad, mert nem hiszed el, hogy Neked is sikerülhet, akkor jelentkezz a CÉLORIENTÁCIÓS TRÉNINGRE.

Mi a célorientációs tréning?

Ez egy egy hónapos életvezetési program, amely abban segít, hogy tudd pontosítani a céljaidat, azokat lebontani konkrét cselekvésekre. Közben felderítjük mik az erősségeid, mik a gyengeségeid, mi akadályoz meg abban, hogy megvalósítsd a terveid.

Hogyan zajlik a célorientációs tréning?

A  tréning egyéni foglakozást jelent az online térben, főleg írásban (e-mail, messenger), néha telefonon beszélünk. A saját tempódban haladunk, a saját szobád kényelmében gondolhatod át a gyakorlatokat, amelyet aztán megbeszélünk. Általában 2-3 naponta küldök egy gyakorlatot. Ma már nem kell a személyes konzultációkra várnod, tulajdonképpen akár  egy hónapig, majdnem minden percben lesz egy saját életvezetési konzulensed, azaz én.

Milyen gyakorlatokra számíthatok?

Egy olyan elgondolkodtató, kipróbált gyakorlatsoron megyünk végig,  amely lehet néha meghökkentő dolog, de szemléletváltásra késztet saját magadat illetően. 

Kell hozzá egy adag nyitottság, játékosság, képzelőerő, de legfőképpen az elszántságod, hogy Te magad akarj  magadon dolgozni. 

Mennyibe kerül a célorientációs tréning?

7990 Ft/fő, melyet a 11742197-21416857-00000000 bankszámlaszámra (OTP) előre utalással kell teljesíteni a jelentkezést követő 8 napon belül. 

Mikor kezdődik a program?

A  célorientációs tréningre a jelentkezés folyamatos. A program díjának beérkezése után van egy rövid telefonos felmérő beszélgetés, aztán belevágunk a változásod gyakorlataiba!

Jelentkezés és információ +36209905313-as telefonszámon, vagy a valtozzpozitivan@gmail.com e-mail címen! 

 

Iratkozz fel a hírlevelemre és lásd másképp a világot!

Iratkozz fel és hasznos és motiváló tartalmakat olvashatsz.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

A feliratkozásommal elfogadom, hogy kezeld az adataimat. Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Privacy Preference Center