Nem adtam fel az álmaim-Ez az én történetem

Nem adtam fel az álmaim. Hosszú idő és sokféle élettapasztalat vezetett odáig, hogy életvezetési tanácsadó és mediátor lettem. Elsősorban a saját tapasztalásokból, másodsorban a másoktól hallott élethelyzetekből merítem azt az erőt, amivel segítek az embereknek a problémáik megoldásában. Tulajdonképpen ezek a megoldások mind ott rejtőznek bennük, csak mint jó segítő, segítségemmel hozzák a felszínre…

EZ AZ ÉN TÖRTÉNETEM.

Egy fürdőszoba nélküli, döngölt padlójú vályogházba születtem falun, így pontosan értem mit jelent a „ne ülj a padlóra, mert felfázol” kijelentés. Aztán beköltöztünk a városi panel 6. emeletére, így lett belőlem panelproli. Akkor megfogadtam, soha többé nem költözöm panelba. Esélytelennek látszott a saját lakáshoz jutás, megfelelő szülői anyagi háttér nélkül. Végülis az akaratomnak és a szerencsémnek köszönhetően 29 éves koromban jutottam hozzá első saját lakásomhoz, persze hitelből, amiből az árfolyamváltozásoknak köszönhetően végül is sikerrel keveredtem ki, olyannyira, hogy a második lakásomhoz már megvolt az önerőm. 10 év alatt jutottam el odáig, hogy most már önálló családi házban lakom, aminek rendes méretű kertje is van, mert NEM ADTAM FEL AZ ÁLMAIM.

A lakások mellett a pasik is cserélődtek. Volt hosszan tartó kapcsolat, amely féltékenykedéssel és veréssel ért véget. Voltam nagyvárosi szingli, aki a pénzét plázákban szórta és elég hosszan tanulmányozhattam a különböző társkereső oldalak felhozatalát, míg végül megtaláltam a társam, mert NEM ADTAM FEL AZ ÁLMAIM.

Mindemellett a ruhaméretem is cserélődött. 48-astól 38-asig voltam már mindenféle nagyságú.  Volt is drasztikus fogyókúra, bánatom evésbe fojtása. Mindeközben pajzsmirigy betegségem is kiderült. Ekkor jöttem rá, hogy mindennél fontosabb az egészség és ezzel összefüggésben az egészségtudatos gondolkodásmód, a táplálkozás, mozgás, ismeretek négyesegysége. Most is odafigyelek magamra, mert NEM ADTAM FEL AZ ÁLMAIM.

Többször voltam már munkanélküli, segélyből éltem, sokszor meg kellett gondolnom mire adom ki a pénzt. Több mint tíz évet dolgoztam az államnak, míg egyszer úgy döntöttem, hogy a magam ura akarok lenni, mást akarok csinálni, olyat, amire régóta vágyom, nem akarok többet más íróasztalánál hajbókolni, így lettem life coach, mert NEM ADTAM FEL AZ ÁLMAIM.

Egész eddigi életemben két dologra törekedtem: a stabilitásra és a változásra. Ezért is tűztem a VÁLTOZÁS szót a zászlómra.

EZ AZ ÉN TÖRTÉNETEM.

A Tiéd mi?

Szívesen veszem, ha megírod a valtozzpozitivan@gmail.com e-mail címre.